Sofija krema sa indijskim lukom i mumijom

 

Sofija sa indijskim lukom i mumijom je posebna krema za sveobuhvatnu podršku i pomoć tokom sezonskih pogoršanja bolesti zglobova i kičme u jesen i zimskom periodu. Dizajnirana na osnovu najnovijih medicinskih istraživanja, kao i dobro poznatih i testiranih recepata tradicionalne medicine. Delovanje prirodnih sastojaka koji imaju za cilj smanjenje bola, smanjuje upalu i otok nervnih završetaka u ugroženim oblastima i dovode do mišićne relaksacije. Redovna upotreba doprinosi brzom otklanjanju grčeva i dovodi do remisije, doprinosi obnavljanju funkcionalne pokretljivosti zglobova, kao i prevenciji komplikacija i novih recidiva u budućnosti.

Sastojci: ekstrakt indijskog luka, mumijo, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje karanfilića, ekstrakt barskog petolista, ekstrakt čička, ekstrakt kleke, ekstrakt kantariona, ekstrakt lucerke, ekstrakt bibera, ekstrakt bosvelie, ekstrakt vrbe, suncokretovo ulje, vazelin, emulzioni vosak, cetearil alkohol, Emulgin B2, propilen glikol, dimetikon.

Indijski luk (Ornithogalum caudatum) je biljka sa najjačim zagrevajućim efektom, kao i izraženim antiinflamatornim i analgetskim dejstvom, i primenjuje s kod neuralgije, zapaljenja živaca i za sve bolesti zglobova, gihta, osteohondroze, radikulitisa i artritisa; pospešuje izlučivanje soli i poboljšava mikrocirkulaciju. Indijski luk sadrži alkaloide kolhicin i kolhamin koji smanjuju stvaranje mokraćne kiseline i u medicini se koriste za prevenciju i lečenje gihta.

Eukaliptus (Eucaliptus) zbog visokog sadržaja etarskog ulja u svojim listovima već dugo se koristi kao moćan antiseptik i protivupalno sredstvo. Aktivni sastojak je cineol, koji je po hemijskoj strukturi sličan sa mentolom. Kod bolesti zglobova takođe ima imunoprotektivni i analgetski efekat.

Kleka (Juniperus) –esencijano ulje kleke ima antiseptično, regenerativno, analgetsko, antiinflamatorno, antiedematozno dejstvo. Ima široku primenu u medicini u tretmanu reumatizma, artritisa, osteohondrita i gihta.

Barski petolist (Comarum palustre) – biljka sa izSofija indijski luk i mumijo copyraženim biostimulativnim antibakterijskim, analgetskim, antiinflamatornim, antireumatskim i regenerativnim dejstvom.

Bosvelia (Bosvellia serrata) sadrži triterpene kiselina i ima izrazito antiinflamatorno dejstvo. Efikasno doprinosi obnovi mikrocirkulacije koja pruža podršku obnovi lokomotornog aparata. Po mehanizmu delovanja bosvelia je slična nesteroidnim antiinflamatornim lekovima, ali za razliku od njih ne uzrokuje neželjene efekte.

Mumijo (sute planine) je veoma složene hemijske strukture i poseduje jedinstvena lekovita svojstva: antiinflamatorno, antitoksično, biostimulišuće. Aktivira regenerativne procese u svim tkivima. Usporava proces starenja zglobova, ubrzava proces regeneracije tkiva, smanjuje bolove nastale kao posledica promene vremena. Kao sinergist nekoliko puta pojačava dejstvo lekovitih biljaka.

Kompleks ekstrakta lekovitog bilja sastavljenih po principu sinergije ima antizapaljensko, antibakterijsko i antireumatsko dejstvo, poboljšava mikrocirkulaciju i ishranu zglobova, pomaže uklanjanju soli, pomaže ublažavanju otoka i grčeva, poboljšava se ishrana tkiva.

Proizvod: SOFIJA SA INDIJSKIM LUKOM I MUMIJOM
Cena: 550.40Din.
Količina:

Vaša Korpa

Vaša Korpa je prazna

Natura GRAVIOLA

Natura GRAVIOLA

SVET BEZ RAKA

SVET BEZ RAKA

Potražite odgovore na mnoga Vaša pitanja ....