Proizvodno prometno preduzeće “Biopharm”

osnovano je 1.avgusta 1991.godine i sa ponosom ističemo da ove godine obeležavamo 26 godine rada.

Naša delatnost jeste uvoz i distribucija kozmetičkih preparata i dijetetskih proizvoda.

Jedini smo ovlašćeni uvoznici i distributeri proizvoda preduzeća ForaFarm iz Rusije i Terezia Company iz Češke.

ForaFarm2001.godine kompanija “ForaFarm” počinje sopstvenu proizvodnju, a za prvi proizvod kompanije bira ime “Sofija”- ime plemićke žene koja je povezana visokim duhovnim vrednostima. Debi “ForaFarm” kao proizvođača održan je u julu 2011. godine. Njegov uspeh je bio ogroman. Već u prvim mesecima krema “Sofija” je postigla ogromnu popularnost i kredibilitet potrošača i za veoma kratko vreme je preuzela vodeću poziciju u svom segmentu i snažno gurnula konkurenciju na tržištu proizvoda za negu kože. Ta popularnost i privrženost korisnika do današnjeg dana samo je porasla i nastavlja se uzlaznom putanjom.

Rezultate svojih proizvoda ForaFarm smatra zasluženim i doživljava ih kao posledicu motoa kojeg se svi zaposleni pridržavaju, a to je “Odgovornost, profesionalizam i kreativnost!”

 

Terezia Company

je osnovana 1990. godine i bavi se razvojem, proizvodnjom i distribucijom 100% prirodnih dodataka od lekovitog bilja i pečuraka. Osnovna filozofija ove kompanije je da se proizvodi za sve što je moguće u prirodnom obliku tj. da se u proizvodnji ne koriste hemijski monzervansi, boje, regulatori ili dodatna sredstva za aromatizaciju. Sirovine koje ulaze u sastav proizvoda dolaze isključivo sa domaćeg i tržišta EU. Svi proizvodi su proizvedeni u Češkoj republici.

Vaša Korpa

Vaša Korpa je prazna

Natura GRAVIOLA

Natura GRAVIOLA

SVET BEZ RAKA

SVET BEZ RAKA

Potražite odgovore na mnoga Vaša pitanja ....