Revmatin

Balzam za telo kod oboljenja zglobova i kičme

Balzam za telo Revmatin – predstavlja efikasno sredstvo prevencije reumatskih bolesti zglobova i kičme zasnovan na prirodnim sastojcima. Poboljšava funkcionalnu održivost mišićno-koštanog sistema, usporava starenje i reumatske promene ligamenata, mišića i hrskavice. Revmatin ima antiinflamatorno, antiedematozno i spazmolitičko dejstvo; aktivira cirkulaciju krvi i ubzava metabolizam, što dovodi do poboljšanja izlučivanja soli i metabolita, čime se stimuliše regeneracija tkiva zglobova kičme. Koristi se kao deo kompleksne terapije lečenja reumatizma, doprinosi bržem oporavku mišićno-koštanog sistema, smanjuje rizik od komplikacija i pogoršanja bolesti.Revmatin_125

Šta je reumatizam? Reumatska groznica je česta bolest tela koja se razvija kao posledica streptokoknih infekcija (nakon upale grla, krajnika, sinusa, gripa, zubni karijes) koje utiču na slabljenje imuniteta. Reumatska groznica je zapaljenje vezivnog tkiva u telu, utiče na zglobne hrskavice, tetive i ligamente, kosti, mišiće, nervni i kardiovaskularni sistem.

Efikasnost i bezbednost balzama za telo Revmatin je posledica sinergijske akcije prirodnih sastojaka koji deluju zagrevajuće, analgetsko, antiedematozno, imaju regenerativni efekat i poboljšavaju mikrocirkulaciju.

Sastav: ekstrakti Adamovog korena, gaveza, barskog petolista, bosvelie, eukaliptusa, kantariona, etarsko ulje nane, glukozamin hidrohlorid, kondroitin sulfat, biostimulativni transportni kompleks mikrokapsula, etarsko ulje kleke, kapsaicin, ekstrakt indijskog luka, mravlji alkohol, kompleks Vitanol, voda, emulzioni vosak, biljna ulja, glicerin, žuti pčelinji vosak.

Prednost balzama za telo Revmatin: osnovna melema su čisto prirodni sastojci koji imaju kompleksan uticaj na kičmu i zglobove, poboljšavaju cirkulaciju krvi i pomaću izlučivanju metabolita. Revmatin može da se koristi duže vreme pri čemu se efikasnost tretmana povećava, ne stvara zavisnost, može se kombinovati sa lekovima.

Proizvod: REVMATIN
Cena: 474.00Din.
Količina:

 

 

Vaša Korpa

Vaša Korpa je prazna

Natura GRAVIOLA

Natura GRAVIOLA

SVET BEZ RAKA

SVET BEZ RAKA

Potražite odgovore na mnoga Vaša pitanja ....