Izbornik Zatvoriti

Brusnica+Herbs – Sa dodatkom D-manoze

948,00 DIN

60 Kapsula
Brusnica+Herbs – Sa dodatkom D-manoze. Poboljšava funkcionalnost urinarnog trakta, smanjuje urinarne infekcije, sprečava stvaranje kamena u bubregu i sprečava vezivanje bakterija za zid mokraćne bešike.

Kategorija:

Blagotvorno dejstvo ima zahvaljujući svom sastavu:

  • Brusnica je voće iz familije Ericaceae čija je efikasnost u tretmanu urinarnih infekcija odavno potvrđena. Terapijsku primenu imaju osušen list i plod brusnice koji su bogati vitaminom C, antioksidansima, flavonoidima i polifenolnim jedinjenjima koji pozitivno utiču na zdravlje. Na urinarni trakt brusnica ima antiseptičko delovanje, a dokazano je da sprečava učvršćivanje bakterija za zidove mokraćne bešike.
  • Ekstrakt semena grožđa bogat je fenolnim jedinjenjima, vitaminom E i antioksidansima. Utiče povoljno na rad urinarnog sistema i normalizuje rad bubrega.
  • Herba Zlatice pripada familiji Asteraceae. Predstavlja izvrsno lekovito sredstvo u terapiji bubrežnih infekcija, a primenjuje se i kod infekcija urinarnog trakta i kamena u bubrezima i bešici.
  • D-manoza spada u monosaharide (proste šećere). Ima blagotvorno dejstvo na funcionisanje i čišćenje urinarnog trakta i sprečava invaziju uropatogena. Kao kompetitivni inhibitor vezivanja bakterija, u dovoljnim koncentracijama u urinu, manoza sprečava vezivanje bakterija za receptore na epitelu urinarnog trakta.
 

1 kapsula dnevno pre jela.

 

Proizvod nije namenjen osobama mlađim od 18 godina, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na neki od sastojaka.