Izbornik Zatvoriti

Zglobovi bez problema

295,00 DIN

125ml

Zglobovi bez problema gel balzam za telo u predelu zglobova i mišića. Efikasno sredstvo zasnovano na prirodnim sastojcima. Doprinosi normalizaciji funkcionalnog stanja mišićnokoštanog sistema.

Kategorija:

– stimuliše prirodnu regeneraciju tkiva

– sprečava razvoj destruktivnih procesa

Glukozaminsulfat, hondroitinsulfat, uljani ekstrakti Adamovog korena,
zlatnog brka, arnike, sabeljnika, gaveza, vitamin B6, vitamin B1, kamfor,
mentol.

Hondroitin i glukozamin su glavni sastojci tkiva hrskavice i prirodni zaštitnici (hondroprotektori) ćelija hrskavice.Obezbeđuju ishranu i vitalnost zglobova, inhibiraju razgradnju i podstiču obnavljanje tkiv ahrskavice.

Zlatni brk, Arnika I Adamov koren su moćni stimulansi koji ubrzavaju obnavljanje i samoobnavljanje ćelija tkiva hrskavice.

Sabeljnik (barski petolist) ima izraženo biostimulativno i protivupalno delovanje. Deluje na poboljšanje pokretljivosti zglobova i kičme.

Kamfor ima analgetički i antiinflamatorni efekat.

 

– Sprečavanje bolesti zglobova i kičme u prisustvu faktora rizika, sa starosnim promenama u mišićno-koštanom sistemu,  povećanom osetljivošću zglobova na vremenske promene

– u kompleksnom lečenju bolesti zglobova i kičme. 

Nanositi gel balsam kružnim masirajućim pokretima na problematično područje 3-5 minuta dok se potpuno ne upije, 2-3 puta dnevno. Preporučeno trajanje upotrebe je 6-8 nedelja. Za efikasne rezultate preporučuje se ponoviti tretman za 3 meseca ili po potrebi.