Izbornik Zatvoriti
Dijetetski proizvodi - Biopharm
 • Badjaga sa arnikom gel za telo - Apoteka Biopharm
  296,03 DIN

  125ml

  Badjaga sa arnikom gel za telo je namenjen za efikasnu pomoć kod trauma mekih tkiva: uboja, hematoma, nagnječenja, istegnutih tetiva. Gel ima antiedematozno, protivupalno i rashlađujuće dejstvo.

 • Caga krem balzam za telo - Apoteka Biopharm
  598,80 DIN

  125ml

  Krem balzam za telo Čaga je efekisan prirodni preparat zasnovan na brezinoj gljivi Čagi, kompleksu ekstrakata lekovitog bilja, hondroitinu, gliukozaminu i vitaminima B koji delujući sinergistički poboljšavaju cirkulaciju krvi i metabolizam, stimulišu prirodni oporavak, doprinose usporavanju procesa starenja.

 • Revmatin gel-balzam za telo - Apoteka Biopharm
  474,00 DIN

  125ml

  Revmatin gel-balzam za telo predstavlja efikasno sredstvo prevencije reumatskih bolesti zglobova i kičme zasnovan na prirodnim sastojcima. Poboljšava funkcionalnu održivost mišićno-koštanog sistema, usporava starenje i reumatske promene ligamenata, mišića i hrskavice.

 • Sofija krema 17 trava sa bišofitom
  550,40 DIN

  75ml

  Krema SOFIJA 17 lekovitih trava sa bišofitom je specijalna krema za zglobove kolena. Efikasnost kreme je obezbeđena visokom biološkom aktivnošću i sinergizmom njenih prirodnih sastojaka, koji imaju dubok kompleksan efekat na zglobove.

 • Sofija krema 125ml
  798,00 DIN

  125ml.
  U krema za noge Sofija dejstvo ekstrakta žlezda medicinske pijavice pojačano je ekstraktima lekovitih biljaka, uljima i vitaminima. Novi pojačani sastav znatno povećava efikasnost kreme u otklanjanju tegoba.

 • Sofija Gel za vene 200ml
  999,60 DIN

  200ml.
  Krema za noge Sofija – dejstvo ekstrakta žlezda medicinske pijavice pojačano je ekstraktima lekovitih biljaka, uljima i vitaminima. Novi pojačani sastav znatno povećava efikasnost kreme u otklanjanju tegoba. Medicinska pijavica se s pravom smatra jednim od najboljih sredstava za ublažavanje tegoba nastalih usled oštećenja venskog sistema. Njene pljuvačne žlezde sadrže oko sto bioloških aktivnih supstanci koje imaju intezivno dejstvo na krv i krvne sudove. Fermenti žlezda medicinske pijavice pomažu u obnavljanju unutrašnje površine oštećenih vena, pomažu u otklanjanju bola i grčeva, potpomažu stvaranje novih kapilara usled čega se poboljšava mikrocirkulacija i rasterećuje venski sistem. Obnovljeni sastav kreme sadrži 20% više ekstrakta žlezda medicinske pijavice.

 • Sofija krema 75ml
  598,80 DIN

  75ml.
  U krema za noge Sofija dejstvo ekstrakta žlezda medicinske pijavice pojačano je ekstraktima lekovitih biljaka, uljima i vitaminima. Novi pojačani sastav znatno povećava efikasnost kreme u otklanjanju tegoba.

 • Sofija popucali kapilari zvezdice - Apoteka Biopharm
  550,40 DIN

  75ml

  Sofija popucali kapilari zvezdice krem-gel za noge je jedinstven preparat za prevenciju venske insuficijencije i unapređenje lepote nogu smanjenjem vaskularnih manifestacija u vidu paučinastih vena i vena u obliku zvezdica.

 • Sofija trokserutin forte 2 u1 gel za noge - Apoteka biopharm
  598,80 DIN

  75ml

  Sofija trokserutin forte 2u1 gel za noge efikasno je rešenje za borbu sa spoljašnjim znakovima varikoze- otocima, ispucalim kapilarima u obliku zvezdica i paučine.

 • Sportski gel–balzam Valentina Dikulje - Apoteka Biopharm
  624,00 DIN

  100ml

  Sportski gel–balzam Valentina Dikulje je prirodno efikasno sredstvo za spoljašnju primenu pri malim sportskim i svakodnevnim povredama – uganuća, istegnuća tetiva i bola u mišićima pri fizičkom opterećenju.

 • Venaktiv Divlji kesten gel-balzam za noge - Apoteka Biopharm
  243,60 DIN

  125ml

  Venaktiv Divlji kesten gel-balzam za noge je efikasno sredstvo na osnovu prirodnih komponenata za prevenciju venske insuficijencije i varikoza, umornih i teških nogu, otoka.

 • Venaktiv Trokserutin gel-balzam za noge - Apoteka Biopharm
  357,60 DIN

  125ml

  Venaktiv Trokserutin gel-balzam za noge sa rashlađujućim efektom je efikasno sredstvo na bazi prirodnih bioaktivnih komponenata. Doprinosi otklanjanju umora i težine u nogama i smanjenju večernjih otoka. Ima kompleksan pozitivan efekat.