Izbornik Zatvoriti
 • Badjaga sa arnikom gel za telo - Apoteka Biopharm
  296,03 DIN

  125ml

  Badjaga sa arnikom gel za telo je namenjen za efikasnu pomoć kod trauma mekih tkiva: uboja, hematoma, nagnječenja, istegnutih tetiva. Gel ima antiedematozno, protivupalno i rashlađujuće dejstvo.

 • Caga krem balzam za telo - Apoteka Biopharm
  598,80 DIN

  125ml

  Krem balzam za telo Čaga je efekisan prirodni preparat zasnovan na brezinoj gljivi Čagi, kompleksu ekstrakata lekovitog bilja, hondroitinu, gliukozaminu i vitaminima B koji delujući sinergistički poboljšavaju cirkulaciju krvi i metabolizam, stimulišu prirodni oporavak, doprinose usporavanju procesa starenja.

 • Revmatin gel-balzam za telo - Apoteka Biopharm
  474,00 DIN

  125ml

  Revmatin gel-balzam za telo predstavlja efikasno sredstvo prevencije reumatskih bolesti zglobova i kičme zasnovan na prirodnim sastojcima. Poboljšava funkcionalnu održivost mišićno-koštanog sistema, usporava starenje i reumatske promene ligamenata, mišića i hrskavice.

 • Sofija krema 17 trava sa bišofitom
  550,40 DIN

  75ml

  Krema SOFIJA 17 lekovitih trava sa bišofitom je specijalna krema za zglobove kolena. Efikasnost kreme je obezbeđena visokom biološkom aktivnošću i sinergizmom njenih prirodnih sastojaka, koji imaju dubok kompleksan efekat na zglobove.

 • Sportski gel–balzam Valentina Dikulje - Apoteka Biopharm
  624,00 DIN

  100ml

  Sportski gel–balzam Valentina Dikulje je prirodno efikasno sredstvo za spoljašnju primenu pri malim sportskim i svakodnevnim povredama – uganuća, istegnuća tetiva i bola u mišićima pri fizičkom opterećenju.