Izbornik Zatvoriti

     Proizvodno prometno preduzeće „Biopharm“ osnovano je 1. avgusta 1991. 

Logo - Biopharm Apoteka Online

Postojanje dugo skoro pune tri decenije glavna je potvrda našeg kvaliteta i višegodišnje lojalnosti prema našim klijentima. Naš glavni i osnovni cilj je da sve naše standarde zadržimo i podignemo na još viši nivo, prvenstveno zbog svih naših partnera sa kojima sarađujemo sve ove godine.

Biopharm saradnja

SARADNJA

Potvrda našeg kvaliteta je višegodišnja saradnja sa skoro svim većim veledrogerijama, kako u Srbiji, tako i u regionu.

PRODAJA

Proizvodno prometno preduzeće „Biopharm“ je generalni i jedini ovlašćeni uvoznik i distributer proizvoda kompanije ForaFarm iz Rusije i kompanije Terezia Company iz Češke.

ForaFarm

ForaFarm je trenutno najveći proizvođač farmaceutske kozmetike u Rusiji. Kompanija započinje sopstvenu proizvodnju već davne 2001. Godine. Za svoj prvi proizvod ForaFarm izabrala je ime „Sofija“-ime plemićkih žena. Debi ove kompanije kao proizvođača dogodio se u julu 2011. godine i uspeh je bio veliki. Već u prvim mesecima krema „Sofija“ postigla je ogromnu popularnost i za veoma kratko vreme preuzela je vodeću poziciju u svom segmentu i snažno potisnula konkurenciju na tržištu proizvoda za negu kože.
Kompanija ForaFarm je pionir u proizvodnji većine sastojaka koji se danas koriste, kao što su ekstrakti medicinske pijavice, pčelinjeg otrova; ekstrakti lekovitih biljaka: Barskog petolista, Zlatnog brka...

Rezultate svojih proizvoda ForaFarm smatra zasluženim, a doživljava ih kao posledicu motoa kojeg se svi zaposleni pridržavaju, a koji glasi „Odgovornost, profesionalnost i kreativnost“!

Terezia Company Logo

TEREZIA

Terezia Company osnovana je 1990. Godine. Kompanija se bavi razvojem, proizvodnjomi distribucijom 100% prirodnih dodataka ishrani od lekovitog bilja i pečuraka.

Osnovna filozofija kojom se Terezia Company vodi jeste da u proizvodima što je moguće više sačuvaju prirodan oblik sirovina tj. Da se u proizvodnji ne koriste hemijski konzervansi, boje, regulatori ili dodatna sredstva za aromatizaciju.

Da bi mogla da garantuje 100% kvalitet i čistoću svojih proizvoda, kompanija terezia Company ima sopstveno proizvodno postrojenje koje je pod stalnim nadzorom inspekcije i poseduje sertifikat HACCP. Obavlja se stroga linijska kontrola svih sastojaka, provera u svim fazama procesa proizvodnje, kao i konačna kontrola svih gotovih proizvoda.